Spilleregler

Frivilligbørs Oppegård er åpen for bedrifter, frivillige/ideelle organisasjoner og offentlige virksomheter i området. Har du ønske om å bli frivillig er du velkommen til å være med.

Samarbeidsavtaler på en frivilligbørs handler om å dele ressurser, og skal ikke omfatte penger.

Det kan avtales at begge parter gir og får av hverandre, eller at kun den ene parten gir til den andre.

Frivilligbørs Oppegård er en møteplass, og er ikke part i avtaler som inngås. Deltagerne har selv ansvar for avtalene de gjør på frivilligbørsen.

Noen tips fra oss til deg

Litt forberedelser

For å få mest mulig ut av frivilligbørsen, er det klokt å ha tenkt igjennom noen spørsmål internt først:

Hva trenger vi i månedene fremover, slik at våre aktiviteter kan bli enda bedre?

Hvilke styrker eller ressurser har vi, som vi kan dele med andre?

Vær synlige!

Det er ingen "stands" på frivilligbørs; alle kan bevege seg fritt og snakke med alle. Derfor kan det være en god idé å vise hvilken organisasjon eller bedrift dere representerer gjennom klær eller rekvisitter. Slik blir det lettere for potensielle samarbeidspartnere å finne dere.

Har dere klær med logo er det flott! Noen har kanskje uniformer eller kostymer som symboliserer hva deres aktivitet handler om? Det er med på å gjøre børsen både fargerik og kreativ.

Bli med på plakatverksted!

På frivilligbørsen vil det være et plakatverksted, der du kan beskrive hva din organisasjon eller bedrift ser etter hos en samarbeidspartner og hva dere kan tilby til andre. Ta gjerne med en utskrift av egen logo, som kan limes på plakaten. Hvis dere vil lage en plakat på forhånd, anbefaler vi A3-format.